Je eigen monumentje

Het oude centrum rond de kerk van Oosthuizen en de Beemsterbrug kenmerkt zich door de monumentale spaarbank, de pastorie, kaaspakhuizen en historische en authentieke woningen. In het rijksmonument “De Oude Druckerij” komen acht unieke appartementen met tuin en parkeervoorziening op openbaar terrein. Elk met hun unieke eigen status, charme en uitstraling. Appartementen voor starters, alleengaanden of als pied-à-terre.

In het oudste gedeelte van het rijksmonument “De Oude Druckerij” komt op de begane grond het grootste en meest luxe appartement. Twee charismatische lofts met in het zicht de authentieke balken van 350 jaar oud! En beide met een prachtig uitzicht op de eerste verdieping van dit gedeelte van “De Oude Druckerij.”

Het oude woonhuis is verticaal opgesplitst in twee pitoreske appartementen over twee etages: één met de entree aan voorzijde en één aan de achterzijde. Ook hier komen authentieke kenmerken als bijvoorbeeld het balkenplafond in het zicht. In het middengebied komt een ruim, licht en modern loft met klassiek hoog plafond! In de voormalige opslagruimte zijn twee appartementen boven elkaar ontworpen waar de hoogte en het uitzicht de appartemten een werkelijk unieke status geven.

Met respect voor het gebouw, de omgeving en de hedendaagse wensen en eisen die aan een woning worden gesteld zijn wij van mening dat een werkelijk uniek en kwalitatief hoogstaand project wordt gerealiseerd. De appartementen worden gebouwd volgens de eisen die ook aan nieuwe woningen worden gesteld! Hierdoor beleef je het comfort en de kwaliteit van een nieuwbouwwoning. De monumentale status, de ligging en de omgeving van het prachtige gebouw, de waterlandse architectuur, karaktervolle uitstraling, historie en de slimme inrichting maken de appartementen tot werkelijk prachtige monumentjes!

In de brochure hebben we een aantal suggesties gedaan voor de inrichting van de appartementen. Natuurlijk bestaat er ruimte voor eigen keuzes en extra opties. Als ontwikkelaar en architect zijn wij van mening dat een woning je persoonlijkheid dient te weerspiegelen. Daarom bieden we je bij de koop graag een persoonlijke interieur stylingadvies aan zodat de woning je helemaal past.

Natuurlijk wensen wij je bijzonder veel plezier en succes met het kiezen van je eigen monumentje!


Met vriendelijke groet,
Bart C.M. de Jong (ontwikkelaar), Paul J.M. Willemse (architect)