‘Papierzaal’

Dit begane grond appartement in de voormalige papieropslag bevindt zich op polderniveau aan de achterzijde van het pand. De entree komt uit op de zonnige en beschutte binnenplaats. De grote living met open keuken kan met een vouwwand van het slaapvertrek worden gescheiden. De architectuur van het exterieur is afgestemd op de stijlkenmerken die in het hele rijksmonument worden toegepast.
Het appartement met hoog plafond heeft meerdere raampartijen. Ter plaatse van de erfgrens zijn de ramen voorzien van melkglas. Via de grote vensters in de zuidgevel kun je genieten van het uitzicht op de kerk en de appelgaard.

 

Bouwnummer 6
Woonoppervlak ca. 58 m2
Entree via de binnenplaats
Prijs € -
Aan te bevelen opties: bad in plaats van douche, openslaande deuren in plaats van ramen aan de zuidzijde (alleen vroeg in bouwproces mogelijk), vloerverwarming, vaste wand in plaats van vouwwand.  

< Terug